Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Mojm marzeniem jest pojechać do Matki Bożej Królowej Różańca w Pompejach, oczywiście Matka Boża zna moje pragnienia i w cudowny sposób doprowadziła mnie do siebie. Może nie do Włoch ale do Polski gdzie równiez jest jej cudowny wizerunek. Będąc na pieszej pielgrzymce z Suwałk do Wilna w jednej z miejscowości gdzie nocowaliśmy, po bardzo męczącym dniu może nie tyle fizycznym jak psychicznym weszłam do kościółka by odmówić swoją ostatnią w tym dniu tajemnicę różańca świętego, miałam modlić się przed głównym ołtarzem jednak mój synek mówi do mnie "mamo tu jest Twoja Matka Boża!" ..przeogromna była moja radość gdy Ją ujrzałam. Modliłam się przed jej obrazem a łzy same płyneły mi po policzkach. W ten o to sposób Mateńka pokazała mi że jest również w Polsce i nie tylko w oddalonym ode mnie Skoczowie ale również w trochę bliższych Berżnikach. Jej obraz jest bardzo duży, z tego co dowiedziałam się od księdza proboszcza największy w Polsce. Zamierzam odwiedzić ją w niedługim czasie..może uda się na 7 października ;) pozdrawiam wszystkich i dziękuję bardzo za wspaniałe świadectwa i za tą stronę :)
Z Panem Bogiem
Agnes piękne swiadectwo i dobrze wiedzieć ,że ten obraz jest także w Berżnikach ,chociaż ja mam wszędzie daleko niestety ,ale nigdy nie wiadomo ,może uda mi się chociaż jak nie do Pompejów to tu bliżej .
Pozdrawiam serdecznie