Witam,
chciałabym zapytać Was, czy ktokolwiek modlił się wyżej wymienioną w koronką za dusze w czyścu cierpiące lub podobnymi modlitwami, i ewentualnie o Wasze doświadczenia duchowe związane z modlitwami za dusze i ewentualne prośby do nich ?
Zaczęłam się modlić tą Koronką niedawno, i tak się zastanawiałam, czy moja modlitwa jest wysłuchiwana, i czy rzeczywiście owa Koronka uwalnia jednorazowo 1000 dusz :) Tej samej nocy jeszcze przyśniło mi się przyjęcie, które odbywało się na podwórku moich rodziców, a goście nikomu nieznani,ubrani byli na biało. Na początku nie skojarzyłam tego snu z odpowiedzią na moje wątpliwości, ale potem pomyślałam,że były to te uwolnione dusze z czyśca, które prosiłam o jakiś znak,że zostały uwolnione.
Oczywiście, mam zamiar cały czas się modlić za dusze w czyśću cierpiące. Może znacie jakieś inne mniej znane modlitwy ,a równie skuteczne :) ?
Jeśli podobny temat istnieje, to proszę moderatora o przeniesienie wątku, gdyż sama nigdzie nie znalazłam podobnego tematu poświęconego duszom czyścowym.