Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Sama posiadam duzy biust. Gdzie sie nie rusze, tam slysze komentarze od Panow na jego temat. Z jednej strony to mile dostawac komplementy, ale z drugiej to czasami jest mi juz glupio tego sluchac (szczególnie jak rozmawiam z kimś po raz pierwszy). Zazwyczaj Panowie, ktorzy od razu zwracaja uwage na biust sa u mnie skresleni.. Lubie, jak ktos najpierw zwróci uwagę na mój charakter, osobowość..
Hmm To zależy , czym się kierujesz w tym Twoim lubieniu , Mateuszu :)
Jeśli nie wynika to z Twojej pożądliwości, nie uważam tego za złe, każdy z nas ma jakiś swój gust. Gdy ten gust wynika z naszych pobudek czysto estetycznych ( ja np. też gustuję w pewnego typu mężczyznach jeśli chodzi o wygląd i nie ma w tym moim upodobaniu nic związanego z pożądliwością), jeśli nie przekreśla to innych dziewczyn, kobiet , to nie jest złe. Jak napisała Martuś, lepiej patrzeć w serce , bo wygląd o nim nie świadczy, a chyba nie chciałbyś być z dziewczyną z wielkim biuście a o pustym sercu, a taka się może Ci przydarzyć, gdy będziesz szukał tej z biustem nie patrząc na serce ..
Dziewczyna wolałaby pewnie usłyszeć, że jest kochana za serce jakie ma, a nie za biust.