Sczęść Boże witam bardzo serdecznie mam na imię Patryk co prawda piszę z konta mojego brata, ale mam dosyć poważny problem, a mianowicie po pierwsze jak odmawiać Różaniec Św czy trzeba koniecznie klęcząc na kolanach czy można go odmawiać np. siedząc na fotelu, a ręce mieć złączone razem ,żeby mogły sobie wygodnie odpoczywać, a w łapkach żeby mieć Różaniec można tak czy muszę koniecznie klękać?? Drugie pytanie moi brzmi w jakiej intencji najlepiej odmawiać Różaniec Św UWAGA: czy mogę odmawiać Różaniec z prośbą o piękny głos albo o dusze w czyścu cierpiące czy jakoś tak albo czy mogę poprosić oto Maryję żeby sama zdecydowała jakie łaski będą mi najbardziej potrzebne jak to jest i w jakiej intencji moi drodzy państwo polecacie się Modlić jaka najlepsza będzie intencja bo mam problem z zdecydowaniem się. Trzecia i zarazem przed ostatnia sprawa czy podczas odmawiania powinienem o czymś wiedzieć czy mam się obawiać jakiś ZŁYCH RZECZY, albo co gorsze bóle głowy zmęczenia itd błagam o pomoc. A ostatnie moje pytanie brzmi następująco czy muszę mieć całkowity spokój w domu i muszę koniecznie odmawiać Różaniec samemu czy mogę odmawiać go np z internetem na YT i czy każde słowa muszą być wypowiedziane jak najdokładniej w sensie czy jak przejęzycze jakieś słowo w Modlitiwe np. jak nie będę wyraznie potrafił wypowiedzieć danego słowa to jest to zaliczane czy koniecznie muszę jak najdokładniej te słowa wypowiadać i w ogóle, a i jak słyszę jakieś dziwne szepty albo jakieś muzyki w głowie gry czy coś to muszę być TOTALNIE NA MAXA W głowie wyciszony czy to jest normalne pod czas odmawiania Różańca Św BARDZO BŁAGAM O POMOC!! Liczę, że będę miał wszystkie odpowiedzi na moje pytania, które zadałem z góry dziękuje za pomoc, a i jeszcze jedno o co w tym chodzi rozważać tajemnice mam to robić całą noc i cały dzien 24 godziny na dobę czy jak RATUNKU!! Jak coś Patryk jestem lat 10 liczę na szybką pomoc za wszelkie błędy przepraszam najmocniej Bóg Zapłać!!
Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !