Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Wierz i módl się! i dziękuj za tą sytuację Bogu. Wszystko się naprawi! :) będzie dobrze!
Rozumiem Cie ja mam 25 lat też pragne być matką i żoną. odmawiam nowennę w tej intencji dodatkowo modlę się do św. Józefa o dobrego męża ale też jestem podłamana. Często też jest płacz w nocy, płacz podczas nowenny. wiem jak ciężko wierzyć gdy widzisz dzieci, zqkochanych
Mi już nawet nie chodzi o to, że widzę zakochanych itp.
Ale zastanawiam sie bo jest tyle kobiet, któore tak jak my modlą się o męza, rodzinę itp. One też wierzą, też ufają, a do konca zycia pozostają same nieszczęśliwe. Więc nie umiem tego pojąć... Jaki w takim razie Pan Bog ma na nich plan?
przepraszam jesli kogos urazam tym co mowie, ale mam chwile zwątpienia.
Ja też nie wiem. Nie odnajduje szcześcia w cierpieniu tak jak inni tu piszą....Moim zdaniem po paru miesiącach samotności trzeba nauczyć się z nia żyć i wypełnić sobie czas.
Wyczytalam kiedyś ,ze należy laczyc modlitwę post i jalmuzne .Modlitwa żeby wzniosla się do nieba potrzebuje dwóch skrzydel jedno to modlitwa drugie to post . Z wysłuchanego kazania cytuje nie pomaga modlitwa to pomoze post z modlitwa.Ja osobiscie doswiadczylam cudow postu .Kazda Nowenne Pompejanska wzmacniam postem -sa rozne rodzaje postow .ponoc natrudniej zachować post milczenia .Poczytajcie na ten temat bo to bardzo rozlegla wiedza sa również pozycje książkowe .Koniec lez i do walki.
Post milczenia? Nie słyszałam nigdy o czymś takim. Ja kilka razy podjęłam post dnia o chlebie i wodzie i przechodziłam go z ogromnym trudem.