Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Tak, chcę mieć męża. Czy Ty Kingo naprawdę chcesz męża?
Przecież nie zadręczam każdej nowo poznanej osoby moimi problemami. Nikt nie może wiedzieć jakie jest moje nastawienie, bo poza forum nikomu o tym nikomu nie mówiłam. Staram się być "normalna", uśmiechnięta... Szczerze mówiąc wystraszyłby się Ciebie Kingo z takim nastawieniem ;)
KIngo nie bierz do siebie słów kolegi. On może tak mówic, że jego by taka dziewczyna wystraszyła. Tego nie wie. Zycie płata nam różne figle. Czasem ta wymarzona, czy ten wymarzony, to osoby kompletnie inne od naszych wyobrażeń. Tak wiec joopku, nie mów na pewno, jak byś się zachował, bo byc może pierwszy byś za nią latał.:)
W naszym wspólnym życiu było wiele zakrętów,ran i cierpienia mimo iż jesteśmy młodym małżeństwem,ale wszystko to nie jest wstanie zniszczyć naszej miłości...
Kochani módlcie się i wierzcie,że otrzymacie
bardzo pragnęłam miłości i samotność bardzo mi doskwerała,ale moja niecierpliwość pakowała mnie w bardzo złe związki,w których bardzo cierpiałam...Wyryję to sobie na czole, bardzo mądre i adekwatne do sytuacji wielu znanych mi kobiet i facetow nietestety tez..
Mnie też wiele razy ludzie zawiedli, oszukali lub okradli ale staram się ze swojego umysłu usunąć wszelkie złe myśli o nich.
Czasem to co wydaje nam się złem i katastrofą wychodzi nam na dobre. Znajoma dziewczyna straciła dobrze płatną pracę bo jej firmę sprzedano a ludzi wysłano na zieloną trawkę. Nową pracę znalazła ale z zarobkami o połowę niższymi ale w tej nowej pracy spotkała chłopaka z którym już planują ślub niedługo.