Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Nie wiem czy jestem w stanie rozwiac Twoje watpliwosci. Napisze tylko, ze po raz pierwszy na takiej Mszy z modlitwa o uzdrowienie i uwolnienie bylismy z Mezem rok temu u ojca Daniela Galusa. Potem bylismy u niego jeszcze raz. Czasami ogladamy transmisje na zywo na www.dobremedia.org - wiele osob korzysta z takiej mozliwosci i rowniez doswiadcza wielu lask w postaci uzdrowienia duszy albo ciala.
Jezeli masz opory przed osobistym udzialem w takim nabozenstwie to moze zacznij od uczestnictwa przez internet? Msze ojca Daniela sa transmitowane w 3 sobote miesiaca od godz. 18.
Wiele jest opinii na temat tych nabozenstw ale ja uwazam ze to trzeba samemu przezyc choc raz zeby wiedziec czy nam to sluzy, czy przynosi dobre owoce. Pamietec trzeba rowniez ze to nie dziala natychmiastowo. Czasami na uzdrowienie trzeba poczekac. Czasami cos w nas samych blokuje uzdrowienie - jakies niewyznane grzechy, niewybaczone krzywdy. Musimy oczyscic sie z tego i dopiero wtedy otworzymy sie na uzdrowienie plynace od Jezusa.
Mam nadzieje ze w koncu rozwiejesz swoje watpliwosci i znajdziesz swoja droge do uwolnienia i uzdrowienia.
Witaj Moniko ;) Nie mam doświadczenia mszy z nabożeństwem o uzdrowienie więc na ten temat nie będę Ci mąciła w głowie ,ale gorąco polecam adorację Pana Jezusa w Najświętszym Sakramencie ;)
Pozdrawiam serdecznie;)
Oj tak Grażynko tak często zapomina się o tym Sakramencie ,a warto go przyjmować ;)))
czy mam prawo ośmielić się, by dziękować już Jezusowi za uzdrowienie mnie z lęku przed opuszczaniem domu i z innych lęków, mimo, że nie wiem czy naprawdę konkretnie mojej osoby dotyczyło słowo poznania?uważam, że powinnaś dziękować Jezusowi choćby za to, że usłyszałaś te słowa :)