To już moja 3 nowenna, poprzednie dwie zostały wysłuchane i dokonałam aktu oddania się Matce Boskiej w opieke. Ta ostatnia nowenna była zapewne inna niż pozostałe w moim związku były wciąż małe nieporozumienia co zdarza się w każdym związku jednak moja psychika była zrujnowana, gdy tylko nastąpił jakis problem nie umiałam sobie z tym radzić kaleczyłam ciało myślałam o śmierci wiele czasu spędzałam na forach by zdobyć informacje jakie leki i w jakich dawkach zażyć by się nigdy nie obudzić....Pragnęłam wreszcie spokoju, życia z chłopakiem bez stresu i problemów abym osiągneła spokój wewnętrzny bez obaw o nasz związek...więc podjęłam nowenny bo jej odmawianie zawsze mnie uspokajało tak jakby Matka Boska zsyłała mi spokój i dobry sen, zaczęłam odmawiać nowenne w intencji' abym stała się w pełni szczęśliwa z chłopakiem który mnie kocha wzajemnie i dla którego jestem najważniejsza a jeśli nie jest mi to dane to aby zesłano na mnie śmierć. Na początku odmawiania tej nowenny miałam wiele wątpliwości czy aby nie grzeszę jednak modliłam się także do Jana Pawła II do miłosierdzia bożego i zawsze byłam wysłuchana. Skończyłam tę nowennę i owszem zmieniło się coś zauważyłam że mojemu chłopakowi strasznie na mnie zależy, bylismy razem na wakacjach i było cudownie, owszem ostatnio mieliśmy nieporozumienie bo przyłapałam go na kłamstwie wytłumaczył się jednak ze zrobił to by chronic moje nerwy i niestety myślę że miał rację...nie umiem nad sobą panować. Coraz częściej słyszę te dwa słowa i 9 liter, pilnował mnie do czasu az nie zasnełam , gdy spałam czułam jak całuje mnie delikatnie w czoło i głaszcze moje włosy. Modląc się nie oczekiwałam że nigdy nie będziemy się kłócić, tylko abyśmy już nie napotkali takich przeszkód jak kiedyś kiedy na drodze stanęła nam jego zdrada. Zaufałam w pełni modlitwie różaniec zawsze ze mną jest nawet gdy spię mam go pod poduszką, teraz nadal będe się modlic bo wiem że różaniec jest prawdziwą siłą jeśli tylko zaufamy;)) Proszę tylko was wiem że moja intencja nie spodoba się wielu osobom jednak gdyby ktoś widział co działo się z moja psychiką zrozumiałby
Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !