Witam, mam 36 lat przyszłam się Przywitać. Mam masę problemów zdrowotnych życiowych , którz ich nie ma;)
Szukam wsparcia modlitewnego.
Z modlitwą.
Dana
Witam, mam 36 lat przyszłam się Przywitać. Mam masę problemów zdrowotnych życiowych , którz ich nie ma;)
Szukam wsparcia modlitewnego.
Z modlitwą.
Dana
Witam wszystkich.Wlasnie dolaczylam do Was,z czego ogromnie sie ciesze.Mam 48 lat i niedawno dowiedzialam sie o NP.Modle sie od 24 listopada w intencji mojego chorego dziecka.Wierze ogromnie ze Matka Boska mnie wyslucha i uzdrowi mojego synka.Pozdrawiam wszystkich
Beata
Witam Dano i Beato ,miło ,że jesteście z nami;)
Niech Pan Bóg Wam błogosławi i Wasze rodziny i Matuchna ma w opiece;)
Witaj Besia,dziekuje za cudowne powitanie,juz myslalam ,ze nikogo tu nie ma,blogoslawienstwo dodaje sile i wiare.Bóg zapłać:)
I ja witam Was, Dano i Beatko :)
I otulam modlitwą obie i to chore dzieciątko , którego imienia szkoda , że nie podałaś Beatko +++
Niech Maryja niesie Wasze prośby przed Jezusa Tron skutecznie ! ♥
Niech Wam Najwyższy błogosławi nieustannie !♥
Dorotko.....dziekuje ,placzac czytajac Twoje slowa,moj synek ma na imie Kacperek,ma zespol Downa ,mozgowe porazenie dzieciece,a teraz nam doszlo zwichniety staw biodrowy i czekamy na operacje ktora bedzie 19 stycznia.Modle sie o blogoslawienstwo i laske dla niego z calego serca,jak tylko potrafie!!....Dziekuje za cudowne slowa ,ktore tu otrzymuje:) Niech Bóg blogosławi Was wszystkich!!!