Czy uważacie, że można się modlić o powrót ukochanej osoby, o miłość tej konkretnej osoby? Modlił się ktoś w tej intencji i został wysłuchany?
Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
jasne ze mozesz jezeli tego pragniesz, tej osoby , jezeli to ma sie wiazac z tym co dobre tzn z wzajemnym prowadzeniu sie ku gorze czy nawet slubem oczywiscie ze tak!! :) ja sie o to modle i nie zapeszajac dzieje sie oj dzieje sie wiele dobrego :) a sytuacja byla tak beznadziejna i po ludzku niemozliwa, praktycznie przesadzona.. no ale na szczescie tylko po ludzku przesadzona a nie wg Boga :)
Jeśli tego mocno pragniesz módl się oraz bądź wytrwała:) i bądź otwarta na wszystkie łaski od Pana, Modlę się już długo, ale przede wszystkim to zmieniło mnie i powoli zmienia moją sytuację w której się modliłem i modlę nadal..Oddaj to wszystko Bogu.
Jugi, ale miło się to czyta!! :)
Sylwia, ja też modlę się w tej intencji i cały czas wierzę, że jeszcze nie wszystko stracone, choć sytuacja jest bardzo skomplikowana. Jeśli bardzo Ci na nim zależy, módl się. Na pewno nic na tym nie stracisz. :)
Oj, specjaliści - uwierz! Krzysiek i Jugi wyciągnęli mnie z gigantycznego dołka i dodali skrzydeł. Teraz latam jak mały aniołek ( ku górze oczywiście!) :D