Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Witaj, Myślałem tak samo przez 1,5 roku bezskutecznie szukając pracy do czasu gdy moja żona miała udar po powrocie z pracy do domu, gdybym był w pracy to ona nie miała by żadnej pomocy bo nie była w stanie chodzić ani rozmawiać. Potem był drugi udar, pobyty w różnych szpitalach a teraz walczymy z guzem mózgu. Głównym orężem oprócz naświetlań była codzienna modlitwa a od jutra ma być NP. Czy teraz też powiesz że brak pracy to jest koniec świata? Ja jej nie szukam od siedmiu miesięcy bo ręce mi omdlewają od nadmiaru obowiązków. Jeśli ktoś może to niech wspiera nas w modlitwie o uzdrowienie mojej żony Teresy. Na nowennę o pracę będzie czas gdy spełni się Cud. tylko dlaczego nic nie umiem znaleźć, dlaczego Bóg tak mnie doświadcza?
Na imię mi, jak widać, Ania, kończę licencjat z dziennikarstwa i chciałabym być dziennikarką muzyczną.
Jeśli chodzi o życie religijne, moje ukochane modlitwy to różaniec, koronka i wstawiennicze do Św. Józefa. :)
A jeśli chodzi o "sprawy ziemskie", czytam masę książek, słucham mnóstwo muzyki (szczególnie Wilki, Rolling Stones, Guns and Roses i Dire Straits), piszę artykuły i tak mi mija czas. :)