Witajcie!
Od jakiegoś czasu poszukuję skutecznej modlitwy w pewnej intencji. Otóż jakiś czas temu poznałam pewnego chłopaka, świetnie się dogadywaliśmy, on zabiegał o spotkanie, odwoływał, a później pisał (tak, pisał - nie mówił), że nie możemy się już kontaktować, bo on chce być fair w związku (właśnie dlatego co chwila w rozmowach przypominałam mu o jego zobowiązaniach, starałam się postępować w porządku i utrzymywać to tylko i wyłącznie na gruncie koleżeńskim). Modliłam się do św. Rity, by sytuacja ta jakoś się unormowała, by odnowić ten kontakt. Minęły 2 miesiące, moja prośba została wysłuchana, ponownie się odezwał. Sytuacja jednak powtórzyła się - propozycja spotkania, odwołanie go, wiadomość o zerwaniu kontaktów (ponownym). Może i jestem głupia, ale zależy mi na tym chłopaku. Zastanawiam się jednak czy za intencję nowenny mogę obrać prośbę o odnowienie kontaktów z nim i odwzajemnienie przez niego moich uczuć. Ma dziewczynę, nie są zaręczeni, według jego wypowiedzi można było wywnioskować, że ich związek nie należy do szczęśliwych. Jakie jest Wasze zdanie?
Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !