dziekuje za powitanie :)
i wyjaśniam co miałem na mysli pisząc o śmieciach..
jesli istnieje forum "swiadectwa" to nie powinno sie pisać o obiadkach, sprzątaniu domu, a o dzielach Bozych, błache sprawy mozna sobie wpisywac w inne fora, np rożnosci
po wyjaśnieniu Zbynia wiem,ze jego radość jest wielka z otrzymanych łask (Chwała Panu!), ale przez jego dodatkowe nic nie znaczące wpisy, nie pozwolił mi dojść do swojego najważniejszego świadectwa.. jesli mi nie pozwolil, to pewnie byli też i inni co nie doczytali..
w swoim wpisie nie zaatakowałem Zbynia, tylko zwrociłem uwagę na jego nastepny niepotrzebny wpis, który przysłania świadectwa innych
uwazam,ze jesli jest moderator tego forum to powinien troche je uporzadkowac, poprzenosic wpisy niezwiazane z tematem swiadectw (takze ten wpis) do odpowiedniego dział forum, tak by dział "świadectwa" dotyczył tylko i wyłącznie świadectw, a nie dyskusji ogólnych..
a dzisiaj zapraszam na http://www.dobremedia.org/ o 18tej jest transmisja modlitwy wspólnoty MiMJ :)
p.s.
podobnie jak większość z Was/Nas odmawiam nowennę, na świadectwo też przyjdzie czas :)
ciekawe czy ktoś mnie w końcu zrozumiał, bo zaczynam w to wątpić ....