Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Agnieszko ! Ja też nie odrazu zostałam wysłuchana ,też byłam zawiedziona ,wiem ,że trudno jest zrozumieć dlaczego inni otzymują łaski od razu ,a inni nie .Po nie wysłuchanej modlitwie jakić czas ,nie mogłam nawet czytać świadectw wysłuchanych modlitw ,nie z zazdrości ,tylko myslalam ,że ja nie jestem godna ,by Pan Bó mnie wysłuchał ,ciężko mi było ,ale podjełam druga nowennę w tej intencji i też wydawało misię ,że się nić nie zmienia ,ale zmieniło się ,przedewszystkim zmieniłam się ja ,moje nastawienie do modlitwy i powoli wszystko zaceło się układać .
Nie rezygnuj z modlitwy ,dobrze ,że Twój mąż modli się z Tobą ,ufajcie Panu Bogu ,ja tezwłączę Waszą intencje do moich modlitw.
Pozdrawiam Was serdecznie ,z Panem Bogiem
Grzegorzu,pomoc mamy też w odpustach zupełnych lub cząstkowych ,warto z nich korzystać
www.pogotowieduchowe.pl całą dobę można porozmawiać anonimowo prowadzą kapucyniMożna też wysłać e -mila do sióstr i dać na msze wieczyste /120 mszy w roku/nie trzeba datków lub skromna ofiarę. za Was i oczywiście prośba e- mail bernardynki.krakow@interia.pl w tytule napisać do siostry Maksymiliany Brach bo inna odbiera pocztę a inna przyjmuje prośby.Jest (...) Bóg Ci serdeczne zapłać Kochana:) wysłałam mejle do klasztorów z "pogotowia" i do sióstr bernardynek:) też w intencji poczęcia (i urodzenia zdrowego dzieciątka) mam nadzieję - złożyć świadectwo już wkrótce:) Koleżeństwu polecam msze o uzdrowienie wewnętrzne z Czatachowej (www.czatachowa.pl). Można się włączać poprzez Internet, gdy ktoś nie jest w stanie dotrzeć na miejsce. Panu Bogu to czy ktoś się modli w domu czy "na miejscu" nie robi różnicy
www.pogotowieduchowe.pl całą dobę można porozmawiać anonimowo prowadzą kapucyniMożna też wysłać e -mila do sióstr i dać na msze wieczyste /120 mszy w roku/nie trzeba datków lub skromna ofiarę. za Was i oczywiście prośba e- mail bernardynki.krakow@interia.pl w tytule napisać do siostry Maksymiliany Brach bo inna odbiera pocztę a inna przyjmuje prośby.Jest (...) Bóg Ci serdeczne zapłać Kochana:) wysłałam mejle do klasztorów z "pogotowia" i do sióstr bernardynek:) też w intencji poczęcia (i urodzenia zdrowego dzieciątka) mam nadzieję - złożyć świadectwo już wkrótce:) Koleżeństwu polecam msze o uzdrowienie wewnętrzne z Czatachowej (www.czatachowa.pl). Można się włączać poprzez Internet, gdy ktoś nie jest w stanie dotrzeć na miejsce. Panu Bogu to czy ktoś się modli w domu czy "na miejscu" nie robi różnicy
No tak tylko że po śmierci nasze grzechy będą zważone i dostaniemy za nie odpłatę. Na szali będzie grzech i pokuta za niego. Oprócz tego że grzech został odpuszczony trzeba jeszcze za niego odpokutować czyż nie? Za tę nowennę dostałem poznanie wszystkich moich grzechów. Ja pragnę być Świętym jak największym. W planach mam odmówić jedną nowennę Pompejańską za jeden grzech Śmiertelny. Czyż nie tak powinniśmy być Święci??