U mnie podobnie . Też nie mogę pisać na tablicy ani wysyłać wiadomości.
Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
U mnie podobnie . Też nie mogę pisać na tablicy ani wysyłać wiadomości.
Proszę wyczyscić przegladarkę - w pamieci sa stare skrypty i to moze powodowac bledy
Marku.Po ostatniej aktualizacji dalej nie mogę pisać na tablicy.
Wciskałam F5 dużo razy i nic to nie pomaga.Jak wyczyścić przeglądarkę?
Zniknęły wszystkie wiadomości.
Mozilla. WCISKAM F5 i enter i nie mogę pisać na tablicy ale wiadomości już tak. Wylogowałam i zalogowałam się ponownie. i tablica nie działa.Było dobrze..Jakieś ekimonki by się przydały tutaj.
Jeśli to mozilla firefox, to:
1. wejdź do emnu historia
2. wybierz Wyczyść całą historię
3. zaznacz najlepiej Wszystko (
4. kliknij Wyczyść teraz
Teraz to nie mogę komentować. wysyłać priv. ani na czacie pisać.I też nie mam wiadomości poprzednich.I jak chciałabym do kogoś napisać priv to nie mam.Wszystko popsute.
I
Rita ale co popsułaś? Przez jakie usuwanie? Przez czyszczenie historii? Spróbuj wyłączyć i włączyć ponownie komputer i jeszcze raz odpalić przeglądarkę i zalogować się na forum.
Przestańmy narzekać. Te zmiany są konieczne i niezależne od Marka - inaczej forum nie mogło by poprawnie funkcjonować. Do zmian trzeba się po prostu przyzwyczaić i tyle. Jak są nawet jeszcze jakieś błędy to musimy dać czas Markow na to, żeby je usunął.
Moniczko wiadomo ,że zmiany są konieczne ,ale niestety kłopotliwe dla niektórych osób ,nie każdy umie sobie poradzić i nie zawsze ma kto pomóc .Rituś potrzeba cierpliwości jeszcze troszkę i pewnie będzie wszystko w porządku .
Ja od czasu aktualizacji mam problem z polskimi znakami i nie tylko. Niektore znaki zmienily polozenie i to nawet kiedy wchodze na inne strony.
Sonia - dzieki :)
aktualizacja skryptow zmenia pliki na srwerze, ale nie w komputerach,w kotrych korzystamy. Ogolny blad ze znakami ma na pewno inna przyczyne.
Soniu, Twoje rady pomogły !
Znowu mogę pisać po polsku !
Nie wiem dlaczego takie odstępy mi się teraz robią, ale to już nieważne.
Jestem pod dużym wrażeniem Twojej wiedzy. Zaskoczyłaś mnie tym ! Dziękuję !
Czy ktoś wie, jak usunąć linki z bocznej zakładki? Nieraz coś dodaje, ale potem kasuje, bo coś chcę zmienić np. to, że tekst jest "w kupie", mimo, że w roboczej ładnie to porozdzielałam. Posty zostają usunięte, ale pozostają linki w bocznej zakładce, nieraz 3 z rzędu takie samie i niepotrzebnie to zajmuje miejsce na forum.
Amelia a czyściłaś pamięć podręczna przeglądarki, z której korzystasz w telefonie?