Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Beti, dziękuję :)
Tabletki zaczynaja działac po dwóch tygodniach:) im dłuzej sie zażywa tym lepsze efekty. Pomaga juz 0,25 mg:)
Lek antydepresyjny z rodziny SSRI(selektywnych inhibitorów wychwytu zwrotnego serotroniny). W większych dawkach(od 150mg) zwiększa również poziom dopaminy. Stosowany w dawce od 50 do 200mg dziennie, w jednej dawce rano lub wieczorem. Początkowo przeznaczony do leczenia depresji oraz zaburzeń obsesyjno-kompulsywnych .
Chodzi o to by substancja , której masz za mało została wychwycona w taki sposób iz to wychwycenie i zatrzymanie w organixmie zacznie powodowac jej wzrost i ustapienie objawów depresyjnych.
Wizyta u psychiatry to zaden wstyd- może natomiast pomóc:)
pozdrawiam
Kaju piękne świadectwo ;))) Justynko to co pisze Kaja to prawda ,modlitwa ,adoracja Najświętszego Sakramentu jest niesamowita ,szczerze zachęcam kochana .
A o tym jak to poznałam SoWę - marudzącą, niezadowoloną, wiecznie narzekającą, użalającą się nieustannie nad sobą. Przyznam szczerze, że chwilami już cierpliwość traciłam :) Prawda, Sówko? :)
Polecam Justynko modlitwę do Ducha Św np. taką
MODLITWAO Duchu Święty, duszo mej duszy, uwielbiam Cię, oświecaj mnie, umacniaj, pocieszaj i pouczaj, co mam czynić. Poddaję się chętnie wszystkiemu, czego zażądasz ode mnie pragnę wszystko przyjąć, co na mnie dopuścisz. Daj mi tylko poznać Twoją świętą wolę. Amen