Natalko pięknie ,że to napisałaś ;))))))
Pozdrawiam serdecznie kochana ,niech Ci Pan Bóg błogosławi i dzieciątku Twojemu .
Natalko pięknie ,że to napisałaś ;))))))
Pozdrawiam serdecznie kochana ,niech Ci Pan Bóg błogosławi i dzieciątku Twojemu .
Agatko, czy Ty myślisz w ogóle o czymkolwiek innym w swoim życiu poza tym mężczyzną? Zaufaj Panu i nie doszukuj się zależności czy przypadków. Po prostu zaufaj. I czekaj :) #181 Cytat Flaga
oczywiscie,ze tak, ale co mam pisac na forum o pracy, czy o zdrowiu skoro nie o tym temat?
oczywiscie,ze tak, ale co mam pisac na forum o pracy, czy o zdrowiu skoro nie o tym temat?
he, he.....jesteś osobą jak widać niezwykle konkretną :) w sumie to i racja:)
chciał się spotkać: no to super , módl się dalej, Bóg da Ci to , co dla Ciebie najlepsze:) pozdrawiam:)
No ale jest problem, podczas modlitw obiecałam Bogu, ze juz sie nie dam tak soba manipulowac i gdy on znow napisze to ja nie odpisze wiec teraz i tak jest cisza, nie odpisalam na sms w nadzieji ze odezwie sie jeszcze raz, zle zrobilam?
he, he.....jesteś osobą jak widać niezwykle konkretną :) w sumie to i racja:)
chciał się spotkać: no to super , módl się dalej, Bóg da Ci to , co dla Ciebie najlepsze:) pozdrawiam:)
ucieszyłaś się z smsa:) to zrozumiałe ale, już wcześniej byłas szczęśliwa czego jeszcze do niedawna u Ciebie nie obserwowaliśmy a więc?myśle ,że NP działa tak ,że umiesz być szczęśliwa nawet i bez Niego- to dobry znak , co dalej....
ON pisze do mnie pytajac kiedy sie widzimy? bardzo mile uczucie, bylam zadowoolona i szxczesliwaduzo wczesniej nim napisal
i chetnie bym odpisala ale nie zrobilam tego tylko ze wzgeldu na obietnice..
nie zrobilam tego w przyplywie zlosci czy tez zeby mu pokazac, lub sie odegrac...
le skoro tak sobie i Bogu obiecałam to po prostu nie moglam
.jeżeli to będzie od Boga to na pewno się odezwie jeszcze, albo się spotkacie jakimś cudem.