Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
kochani proszę was znowu o wsparcie modlitewne moja mama we wtorek ma ostatnią chemię i odbiera wyniki tomografu od , którego zależy dalsze leczenie, czeka ją też operacja sprawdzająca czy jeszcze zostały resztki raka i w razie czego czy da się je usunąć. Jestem załamana psychicznie te dwa miesiące były bardzo trudne moja babcia była umierająca,ale dzięki Naszemu Stwórcy powraca do zdrowia. A ja czuję taki strach w sercu i lęk, którego nie umiem się wyzbyć .Jeszcze raz bardzo proszę o modlitwę i wsparcie duchowe/
Też się pomodlę+
A jak mama ma a imię
Kasiu łączę się z Tobą i Twoją mamą w modlitwie.
I pamiętaj że wszystkie produkty które zawierają cukier i białą mąkę pszenną powodują rozrost nowotworów bo działają na nie jak pożywka drożdżowa. W tym miesiącu byliśmy z Tereską w szpitalu i na tej samej sali leżała młoda kobieta z takim samym guzem w mózgu jak moja żona. Wykształcona, miała tablet z internetem a co chwilę zajadała słodycze, drożdżówki, piła colę i dosładzała potrawy swoim cukrem. Była około dwa miesiące po operacji w której usunięto jej 95% guza i okazało się że już urósł jej dwa razy większy niż był poprzednio. Mówiłem jej mężowi ale nic do nich nie docierało.
Kochani Proszę znowu o wsparcie modlitewne , jutro odbieramy kolejne wyniki tomografu, ten pierwszy tomograf wykazał poprawę mam nadzieję, że dobry Bóg i tym razem okaże nam swoją łaskę. Mama ma już słaby szpik i odjęto jej jedną chemię:(