.....podobno zmarnowałam mu zycie obarczajac go czwórka nie jego dzieci......powie wszystko, żeby Cię zdołować i dopiec Ci bo nie ma innej możliwości żeby uderzyć w Ciebie.
Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
.....podobno zmarnowałam mu zycie obarczajac go czwórka nie jego dzieci......powie wszystko, żeby Cię zdołować i dopiec Ci bo nie ma innej możliwości żeby uderzyć w Ciebie.
Wiele razy przysięgałam Bogu w kościele i nie tylko ,że doprowadze mojego męża do Boga ,że przysięgam byc przy nim, że chcę sakramentu. Myśle ,że muszę wytrwać, wiem ,że NIKT kompletnie nie pomodli sie za mojego męża prócz mnie. Nie ma on bowiem matki, a ojciec jego to alkoholik :(((
Juz nawet myślałam by sie poddać , spakować męża i puścić go wolno by był szczęśliwy....
Ale jeśli to uczynię to kto mu wymodli zbawienie??On sam tak jest głupi( inaczej tego nazwać się nie da), tak mało pokorny,że zniszczy sie szybko.............Ale jesli to uczynie czy On będzie szczęśliwy? Czy tylko Szatan będzie miał pożywkę z grzesznika??
NIKT kompletnie nie pomodli sie za mojego męża prócz mnie.
Dziewczęta:))wszystkie macie rację:)
Ja się sama wczuwam niezmiernie w swoja sytuację i robię co mogę, także w sypialni( a raczej nie robię , no...) :))
Zamówiłam medaliki z Niepokalanowa:) cała kopertę:) wszyje je mężowi w każdą sztuke ubrania , w która bedzie dało sie wszyć:))
Walczę dalej bo mam taki charakter ,że zawsze robie wszystko co możliwe( az do granic mozliwości) by osiągnąc swój cel:))
Weroniko św. Józef jest wspaniałym patronem w różnych sprawach ,rodzinnych też .
Święty Józefie twoja moc rozciąga się na wszystkie nasze sprawy .
Ty możesz uczynić możliwym to co wydaje się być niemożliwe .Spójrz z ojcowską miłością na wszystkie nasze potrzeby.
Amen
Kyrie elejson, Chryste elejson, Kyrie elejson. Chryste usłysz nas, Chryste wysłuchaj nas. Ojcze z nieba Boże - zmiłuj się nad nami. Synu Odkupicielu świata Boże - zmiłuj się nad nami. Duchu Święty Boże - zmiłuj się nad nami. Święta Trójco, Jedyny Boże - zmiłuj się nad nami. Święta Maryjo, módl się za nami. Święty Józefie, Przesławny potomku Dawida, Światło Patriarchów, Oblubieńcze Bogarodzicy, Przeczysty stróżu Dziewicy, Żywicielu Syna Bożego, Troskliwy Obrońco Chrystusa, Głowo Najświętszej Rodziny, Józefie najsprawiedliwszy, Józefie najczystszy, Józefie najroztropniejszy, Józefie najmężniejszy, Józefie najposłuszniejszy, Józefie najwierniejszy, Zwierciadło cierpliwości, Miłośniku ubóstwa, Wzorze pracujących, Ozdobo życia rodzinnego, Opiekunie dziewic, Podporo rodzin, Pociecho nieszczęśliwych, Nadziejo chorych, Patronie umierających, Postrachu duchów piekielnych, Opiekunie Kościoła świętego, Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, przepuść nam, Panie. Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, wysłuchaj nas, Panie. Baranku Boży, który gładzisz grzechy świata, zmiłuj się nad nami. W. Ustanowił go panem domu swego. O. I zarządcą wszystkich posiadłości swoich.
Wielokrotnie to pisałem że trzeba modlić się nie tylko w swojej intencji co byśmy chcieli uzyskać ale również o pogłębienie wiary, nadziei i miłości (do Boga i do ludzi). Teraz z Tereską modlimy się o nasze uzdrowienie duchowe (jeszcze część błagalna). Właśnie dzwoniłem do pani doktor i okazuje się że guzy się zmniejszyły. Za tydzień zaczynamy następną serię chemii.
Właśnie dzwoniłem do pani doktor i okazuje się że guzy się zmniejszyły. Za tydzień zaczynamy następną serię chemii.
Ja uważam, że Weronice jest potrzebny jest dobry kapłan, ktoś kto byłby nie tylko spowiednikiem ale przede wszystkim kierownikiem duchowym. Ktoś w kim Weronika miałaby oparcie w tej walce duchowej jakiej się podjęła.