Mój mąz wczoraj na wzmianke o kościelnym ślubie nie zareagował niechęcią tylko wzruszył ramionami. to dobry znak:)
kuj żelazo póki gorące! zbliża się Wielkanoc - piękny czas na ślub :)))))
Mój mąz wczoraj na wzmianke o kościelnym ślubie nie zareagował niechęcią tylko wzruszył ramionami. to dobry znak:)
ale na pewno nie czuję się godny żeby za kamień chwycić. Ważne Weroniko że się modlisz i chcesz zarówno sama jak i męża doprowadzić do Boga.
dziękuję Jerzy:)
Właśnie dzwoniłem do pani doktor i okazuje się że guzy się zmniejszyły.
kuj żelazo póki gorące! zbliża się Wielkanoc - piękny czas na ślub :)))))
Wczoraj przysłano mi różaniec z nasion różanecznika , był piękny ....
dzis juz wysłałam go dalej , koleżance bo u niej ostatnio nie ma ani modlitw ani rozmów z Bogiem:)
dzis za to zakupiłam koronke pokoju i jeszcze książkę Modlitwy do św. Michała Archanioła:))
Matko Przenajświętsza, Dziekuję Ci za WSZYSTKIE łaski jakie dotychczas od Ciebie otrzymałam. Wiem ,że mnie wysłuchujesz, przytulasz do siebie i ocierasz moje łzy Świętym Płaszczem:)))
A teraz cos do WSZYSTKICH , którzy przegladaja to forum i ciekawi sa czy warto podjać NP: MÓDLCIE SIE BO WARTO!!!!
Wielka radość mnie przepełnia dzis ,że mam takie "parcie " na modlitwę,że sie modlę prawie śpiewająco, i że wolę walki mam jak zwykle przeogromną. Wiem,że ta radość od Boga pochodzi :)
Amen