Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Na modlitwe reaguje bardzo dobrze, to znaczy to co mu wymadlam to się dzieje.....
Tylko mnie dzis zdenerwował, jak kołek sie zachowuje i uparty jest ,że uch....:)
Jak skończę jedną nowennę zabiorę się rzecz jasna ,za Nowenne o nawrócenie. Teraz odmawiam dwie i jeszcze mnóstwo innych modlitw:) cały dzień mam więc omodlony ,że ho ho:)
a Wasze modlitwy pomogły dziewczeta- mąz mój jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki przestał sie boczyć:)
Natan mi przed chwia podarł ten , który mam:(
musze jakos poskładać bo szkoda:)
a ten nowy mysle , że nie będzie od świeta, tylko normalnie na każdą okazję:;
Dzisiaj przyszły mi aż dwie przesyłki:)
Medalik z Matką Bożą Pompejanską oraz Różaniec św. Rity, pachnący różami. Cuda dwa! Ten medalik jest na prawdę porządny,a różaniec ma śliczną różę po każdej dziesiątce.Jestem przeszczęśliwa:)
Chwała Panu!
Koleżanka kupiła sobie torebke za 650 zł i odżywke do rzęs za 300 :O
a mnie wysmiewa jak sie modlę;(
na mnie jej bogactwo nie robi wrażenia raczej mam to za próżność, jednak ostatnio bardzo sie zmieniła
z Boga drwi bardzo i na każdą moją wzmiankę o wierze , reaguje właśnie tak jak przed chwilą czyli....na co Ci różaniec , spójrz jaki mam wypasiony kosmetyk za 300zł.
Dla mnie to jest głupota w najczystszej postaci takie postepowanie. Ale przylro ,że tak reaguje bliska mi osoba na wzmianke o Bogu:(
Ochrzciła dzieci na pokaz , do komuni wysłała na pokaz , zawiesiła im na szyi złote łancuszki z Matka Boska na pokaz, pokrowce na krzesła w czasie komunijnego przyjecia dopasowane były do zasłon w jej wielkiej jadalni....WSZYSTKO na pokaz , bo gdy pytam po co tak robi skoro nie wierzy odpowiada: w dzisiejszym swiecie trzeba robic wszystko pod publiczke by dzieci nie miały potem problemów z akceptacja wśród rówieśników.
Ja slub nawet cywilny brałam z wielkiego przekonania nie w papier ale chociaż w namiastkę ślubu( bo wiem ,że sakramentalny to podstawa), ale chociaż na dzien dzisiejszy ten cywilny traktuje z najwiekszym poświęceniem. Ona chciała ślubu cywilnego tylko dla nazwiska- a i takiego ślubu nie ma bo jej konkubent powiedział"nie".
Połączeni sa zatem tylko papierem stwierdzającym.......,że ich firma jest wspólna.
Co jest powodem wielu jej zamaskowanych docinek w moim kierunku,że ma to czy tamto albo pokazywanie mi wielu drogich rzeczy co ma na celu chyba to bym poczuła zazdrosc.
Tyle ,że ja nie czuje zzdrości- bo materialistka ze mnie żadna , a pogarde , i za ta pogarde mi wstyd.Coraz bardziej czuje pogadrę, niestety....
Alez musiałas sie modlic ,że go na proch starłaś:))
Brawo:)
Tez swój kiedys modlitwami w proch zetre mam nadzieję;)