Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Nie szukaj KIERUNKU nawrócenia swego!
Szukaj Jezusa, patrz na Jezusa, słuchaj Jezusa.... zapomnisz wtedy o kierunku, bo będzie on wtedy zawsze dobry, zawsze Jezusowy. JEZUS jest celem, On mi nadaje kierunek. Kierunek mojego nawrócenia nie zawsze musi być Jego kierunkiem. Mając Go wszystko będzie jaśniejsze. W ten sposób nigdy się nie pomylisz.
,,Moc uwielbienia''.
Naprawdę pomaga zrozumniec co Pan chce nam powiedziec.
Tylko musisz CHCIEĆ coś zrobić w każdym z tych tematów bo samo narzekanie nie pomoże.
:( spowiadałem się już dwukrotnie z całego życia , przyjąłem eucharystięno paczpani Bridget! Jak Pani niedokładnie czyta:)
Ewentualnie do egzorcysty...
Nie ma nic po środku jest albo Bóg-światłośc świata.
Albo szatan-ciemność.
Adamie ,a może spróbował byś umówić się z jakimś księdzem na rozmowę ,nie musi to być spowiedź tylko szczera rozmowa o Twoich dylematach na temat wiary ,na pewno uda Ci się znaleźć kogoś odpowiedniego kto Ci wyjaśni wiele Twoich wątpliwości w realu ,bo inaczej się rozmawia na żywo niż przez internet .
To prawda ,że leki mogą powodować tycie i może nie jest tak łatwo schudnąć,ale jest to możliwe teraz wiosna więcej ruchu na powietrzu ,polecam rower ,mało ,że odchudza to odstresowuje ,a blizny też da się wyleczyć teraz jest wiele pomocnych środków .
Oczywiście ,że ma. Zdanie Bridget też jest ciekawe i prawde powiedziawszy bardzo mądre Może to nie depresja i lęki tylko jakies złe duchy?
POwinieneś pogadac z księdzem.
Ja miałam taki czas, że byłam totalnie załamana, siedziałam w domu i tyłam. Raz jak się zmierzyłam to miałam w talii 88 cm :) Byłam załamana. Zaczęłam ćwiczyć w domu (bo nie stać mnie na siłownię) i mniej jeść, ale bez żadnej drakońskiej diety. Teraz mam ok. 69 cm w talii. Samo nie przyszło, napracowałam się ostro, zwłaszcza, że mam tendencję do tycia. Jeśli jednak ja mogłam schudnąć, to wierz mi - Ty też możesz :)
natknęłam się na świetny artykuł http://gosc.pl/doc/1880444.Milimetr-ponizej-piekla - może zawarte w nim informacje pomogą i Tobie w walce z chorobą.