Już jest nowy numer:
Z O B A C Z !
Adamie ,a czemu nie zwrócisz się ze swoimi problemami w kwestii wiary do księdza katolickiego jak jesteś katolikiem tylko szukasz u zielonoświątkowców ,naczytałeś się tych rzeczy rozumiem ,że masz mętlik w głowie i wątpliwości ,spróbuj porozmawiać z księdzem ,jak nie z jednym to z drugim ,wierzę ,że znalazł byś tam pomoc ,bo zagubiłeś się w tym wszystkim .Cieszymy się ,że jesteś z nami ,że odmawiasz różaniec;)))
Jednak rozmowa w cztery oczy na pewno dużo by Ci pomogła .
posiadacie może dar mówienia językami? Czy tylko zieloni go posiadają?
W ogóle oni się chyba na mnie obrazili i już od tygodnia ze mną nie rozmawiali, chyba nie mają sił na takiego ateistę :D
a po co w ogóle chcesz z nimi rozmawiać? Jeżeli szukasz Jedynego, Prawdziwego Boga to nie znajdziesz Go u Zielonoświątkowców. Odnajdziesz Go tylko i wyłącznie w Kościele Katolickim.
Może skorzystaj z pomocy tej Fundacji o której mowa w artykule, do którego wklejałam link w poprzednim poście - może trzeba by Ci było psychiatry, który jest również praktykującym katolikiem, z porządnym kręgosłupem moralnym i silnym zakorzenieniem w KK ? Wtedy oprócz leczenia farmakologicznego mógłbyś jednocześnie leczyć duszę poprzez rozmowy z lekarzem o Twoim poszukiwaniu Boga ?
Adamie ,a czemu nie zwrócisz się ze swoimi problemami w kwestii wiary do księdza katolickiego jak jesteś katolikiem tylko szukasz u zielonoświątkowców
Jednak rozmowa w cztery oczy na pewno dużo by Ci pomogła .
wiele osób ma taki dar - np. Ojciec Daniel, pustelnik z Czatachowy modli się językami. Możesz oglądać na żywo najbliższe spotkanie prowadzone przez Ojca daniela i Wspólnotę Miłość i Miłosierdzie Jezusa na stronie www.dobremedia.orgZnam ten portal i parę razy oglądałem tam msze, ojca daniela również na youtube oglądałem, widać że osoba z powołaniem.
a po co w ogóle chcesz z nimi rozmawiać? Jeżeli szukasz Jedynego, Prawdziwego Boga to nie znajdziesz Go u Zielonoświątkowców. Odnajdziesz Go tylko i wyłącznie w Kościele Katolickim.A to oni przypadkiem nie wierzą w tego samego Boga co my? Judeochrześcijańskiego? Tylko po prostu nie wierzą w Maryję oraz żywoty świętych, tzn nie oddają im czci . Inny Bóg to może być ten islamu albo świadków jehowy.
Jeżeli szukasz prawdy to nie możesz poddać się po jednym nieudanym razie ,księża to też ludzie i bywają różni ,warto próbować dalej .
Podobnie dziś jest z Gender, pod większością postulatów mógł bym się podpisać obiema rękami ale całość jest bardziej szkodliwa od hitleryzmu i komunizmu razem wziętych.
Adamie ,a jakbyś spróbował w Duszpasterstwie Akademickim ,może tam znalazł byś księża i ludzi ,którzy by Ci pomogli ,bo chodzi o to ,że inaczej rozmawia się w realu ,bo my możemy tu pisać ,podsyłać Ci coś do czytania ,ale tak rozmowa jest na pewno inna bardziej Ci potrzebna ,wiem ,że tam można umawiać się na inwidualne rozmowy z księdzem ,bo u nas tak jest .Może byś spóbował ,chodzi mi na prawdę o Twoje dobro .
Tu jest link do Duszpasterstwa w Słupsku
Adamie cieszę się ,że umówiłeś się na spotkanie z księdzem z całego serca życzę Ci ,żeby Ci pomógł i wierzę ,że tak będzie ,przed Tobą ciężka praca ,ale jeżeli szukasz Pana Boga to Go znajdziesz :)))
Pozdrawiam Ciebie serdecznie ,niech Pan Bóg Ci błogosławi.
Cieszę się bardzo ,ze masz umówione spotkanie z kapłanem.
Zobaczysz-będzie dobrze.
Módl się ...
Adamie tą modlitwę już kilka razy podawałam ,może przyda się Tobie
Modlitwa przed wejściem do internetu
Wszechmocny i wieczny Boże,
Który stworzyłeś nas na Twoje podobieństwo
i poleciłeś nam szukać, przede wszystkim, tego co dobre,
prawdziwe i piękne,
szczególnie w Boskiej Osobie Twego Jednorodzonego Syna,
Pana naszego Jezusa Chrystusa,
pomóż nam, błagamy Ciebie,
przez wstawiennictwo św. Izydora, biskupa i doktora,
abyśmy podczas naszych wędrówek w internecie
kierowali nasze ręce i oczy tylko na to, co podoba się Tobie
i traktowali z miłością i cierpliwością
wszystkie te osoby, które spotkamy
przez Chrystusa Pana naszego. Amen.Święty Izydorze, módl się za nami!
http://lublin.gosc.pl/doc/1921834.Moj-maz-widzi-Jezusa